01803 814523info@outdoorplayuk.co.uk

Transformation of space at Appledore Primary Foundation Unit

By March 6, 2017Uncategorized
before

Before

scooter-garage

After…Scooter Garage

Wooden Play Equipment for Children

We moved the original shed to the left and created a new Scooter Garage lean to. On the platform we created a new look out lighthouse complete with binoculars.

In front we installed new planters at different heights for the school to plant as they wish.

 

hms-appledore

‘HMS Appledore’

We designed a bespoke boat shaped double sand pit with covers, pulley, sand bucket and chute topped off with HMS Appledore on the mast.

To the left we installed Congas and to the right there is a colourful set of Chimes.

complete

Complete

The whole area was finished with artificial grass with rubber mulch around the boat area. We painted the wall and added different coloured paint to the design to create waves and add effect to the lighthouse design.

About Fiona

Leave a Reply